M1 kiosk - East Gate Mall
Kthehu

M1 kiosk

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kiosku M1, dyqan duhani për produkte duhani, puro, pije alkoolike dhe joalkoolike, gazeta, revista, ushqime, pagesë LOTTO, shitje kuponëve me gërvishtje, rimbushje të celularëve me kredi të kompanive Tmobile dhe A1.