Комерцијална Банка - East Gate Mall

Homepage > Marka > Комерцијална Банка

Комерцијална Банка

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.kb.com.mk

Kontakto:

02/3169-467

Kontakto:

02/3169-492

Mediat sociale:

Orari i punës
09:00 – 18:00 nga e hëna deri të premten
09:00 – 14:00 të shtunën
Kati përdhesë
faqe interneti
www.kb.com.mk

Komercijalna Banka AD Skopje është një nga bankat lider në Republikën e Maqedonisë së Veriut, e cila në funksionimin e saj afatgjatë ka ndërtuar imazhin e një banke me traditë, besim, siguri, inovacion dhe reputacion të fortë vendor dhe ndërkombëtar.
Si një bankë private universale ofron një gamë të gjerë aktivitetesh bankare. Në filialin e Komercijalna Banka në East Gate Mall ju ofrojmë operacione pagesash në denarë dhe monedha të huaja, operacione të këmbimit dhe Western Union, kreditim për individë dhe mikrokredi për persona juridik, kartela bankare, miratim të tejkalimit të lejuar, sigurime, skema pensionale, shitje të aksioneve në KB Publikum dhe të tjera. E vetmja bankë në qendrën tregtare që ofron një qendër moderne shërbimi digjital në dispozicion të klientëve 24/7, ku mund të kryhen pagesa me para në dorë dhe pagesa me ATM, transaksione këmbimi në ATM, pagesa të faturave të shërbimeve, ngritja e pasqyrës së llogarisë së transaksionit.
“Nëpërmjet rrjetit gjithnjë në rritje të degëve, filialeve, ATM-ve dhe terminaleve POS, Banka është pranë dhe gjithmonë në shërbim të konsumatorit fundor”.