iStyle - East Gate Mall

Homepage > Marka > iStyle

iStyle

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://istyle.mk/

Kontakto:

071/303-004

Mediat sociale:

iSTYLE si anëtar i Midis Group është shitësi më i madh i Apple Premium me një zinxhir në 9 vende të Evropës Qendrore dhe Lindore. Nëpërmjet 47 pikave të shitjes me pakicë si dhe dyqaneve online, iSTYLE ofron të gjitha pajisjet “Mac”, “iPad” dhe “iPhone”, “Apple TV” si dhe një portofol fantastik dhe i zgjedhur me kujdes aksesorësh, softuerësh dhe pajisjeve shtesë.

Aktualisht në Maqedoni iSTYLE ka dy pika të shitjes me pakicë dhe për gati 10 vjet u ofron të gjithë vizitorëve përveç produkteve edhe një gamë të gjerë shërbimesh që karakterizohen nga cilësia dhe standardet më të larta. E gjithë kjo falë ekipit të plotë të profesionistëve, të certifikuar dhe të trajnuar sipas standardeve të “Apple”.

iSTYLE nuk është vetëm një hapësirë ​​me pakicë, por edhe vendi më i mirë për të zbuluar ekosistemin “Apple” me ndihmën e një ekipi të plotë ekspertësh. Pavarësisht nëse dëshironi të përfitoni sa më shumë nga Mac-i juaj ose të gjeni zgjidhjen e duhur për punonjësit tuaj, stafi ynë i trajnuar do t’ju japë gjithmonë rekomandime objektive dhe profesionale.

Dhe kjo nuk është e gjitha! Ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë shërbimesh nga servisimi te blerja e pajisjeve e deri te programi për financim.

Ju presim!”