H&M - East Gate Mall

Homepage > Marka > H&M

H&M

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.hm.com/mk/

Kontakto:

02/5116-880

Mediat sociale:

H&M është një markë mode që ofron stilet më të fundit dhe është frymëzimin për të gjithë – gjithmonë. Klientët këtu gjejnë gjithçka, që nga copë të modës dhe bashkëpunimet unike të stilistëve, deri te elementët kryesorë të veshjeve dhe aksesorëve të modës me çmim të përballueshëm. Të gjitha stinët, të gjitha stilet, të gjithë janë të mirëpritur! Por, H&M është më shumë se thjesht modë. Me çmimin, cilësinë dhe qëndrueshmërinë e rrënjosur thellë në ADN-në e saj, H&M nuk është vetëm një mundësi për të gjithë që të eksplorojnë stilin e tyre personal, por gjithashtu ofron një shans për të krijuar një të ardhme më të qëndrueshme të modës. Vizitoni faqen e internetit www.hm.com për më shumë informacione ose na ndiqni në @HM për frymëzim të përditshëm