GANT - East Gate Mall
Kthehu

GANT

Hapur çdo ditë

Kati

00

Marka e modës GANT është një mënyrë jetese që ndërthur relaksimin amerikan dhe elegancën evropiane. Vlerat e kompanisë bazohen në autenticitetin e Trashëgimisë Kulturore të Amerikës Lindore që daton që nga fillimi i kompanisë në vitin 1949. Që atëherë, kompania është zhvilluar në një markë të vërtetë botërore.