Enci Menci / Chico - East Gate Mall
Kthehu

Enci Menci / Chico

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.encimenci.com.mk

Mediat sociale:

“Zinxhiri i dyqeneve Enci Menci është i dedikuar kryesisht për nënat shtatzëna, prindërit që kanë bebe, përkatësisht fëmijë deri në 6 vjeç, është një zinxhir multi-brand, i cili synon të ofrojë blerjen më të mirë në kombinim me markat cilësore, duke plotësuar të gjitha nevojat, duke filluar nga gjërat e para të nevojshme për një të porsalindur, fëmijët dhe prindërit.

Enci Menci beson thellë se nëse cilësia e mallit është e mirë dhe shërbimi është në nivel, blerësi me siguri do të jetë i kënaqur. Kjo është arsyeja pse ne zgjedhim me kujdes markat që importojmë. Asortimenti ynë i gjerë përfshin markat e famshme të rrobave si: Chicco, Recaro, Roan, Foppapedretti, Mutsy, Cangaroo, Moni, Taf Toys, Vtech, Biox, Infantino, Joie, QPlay, BatTat, BKids, Bright Starts, Leap Frog dhe shumë më tepër. Gjithashtu, ekipi ynë profesional, i përbërë nga shitës me përvojë, ka trajnime dhe të shpeshta si brenda dhe jashtë vendit.

Ne kujdesemi vërtet për nevojat e klientëve dhe përpiqemi të importojmë modelet më të fundit të pajisjeve, modës, lodrave… në mënyrë që klientët tanë të jenë gjithmonë në hap me botën. Kjo do të thotë që artikujt që ne importojmë, në të njëjtën kohë i gjeni kudo në botë, Evropë, por edhe në dyqanet Enci Menci.

Vëmendja, butësia dhe dashuria e pafund që u kushtojmë çdo ditë të dashurve tanë gjatë rritjes së tyre dhe kjo mbahet mend. Misioni ynë është të bëjmë çdo fëmijë të lumtur, të sigurojmë që ai të rritet dhe zhvillohet në mënyrën më të mirë të mundshme, me kënaqësinë e madhe të prindërve. “Ne jemi të suksesshëm nëse të vegjlit tanë janë duke buzëqeshur dhe duke shijuar rritjen e tyre.”