DM - East Gate Mall

Homepage > Marka > DM

DM

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.dm.mk

Kontakto:

02/3144-005

Mediat sociale:

“Me një asortiment prej më shumë se 13,500 produktesh, farmacitë dm njihen për atë se mund të blihet gjithçka në një vend, nga segmenti i kujdesit dhe bukurisë, kozmetikës natyrale, ushqimit organik, higjienës personale, deri te produktet për kujdesin e shtëpisë dhe të bebeve.
Me një ofertë prej më shumë se 4000 produktesh, dm është gjithashtu furnizuesi më i madh i një marke private në tregun tonë, me produkte të cilësisë identike në të gjitha vendet.”