Dioptra Optics - East Gate Mall

Homepage > Marka > Dioptra Optics

Dioptra Optics

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://dioptra.com.mk/

Kontakto:

076/495-555

Mediat sociale:

Диоптра Оптикс е бренд кој речиси три децении постои на пазарот во Македонија водејќи се од клучни принципи кои редовно водат кон светски норми. Својот асортиман брои повеќе од 60 светски познати брендови и повеќе од 10.000 различни модели на очила за сонце и диоптерски рамки. Шест поглавја го красат успехот на Диоптра. “Dioptra Couture”, “Dioptra Optics” и “Dioptra Outlet”, редовно се надоградуваат овозможувајќи бројни опции за лицата кои сакаат да го истакнат својот карактер и стил преку големиот избор на диоптриски очила и очила за сонце. Како секој човек така и секој салон на Диоптра има свој карактер и на најразлични начини ги задоволува потребите на најуникатните индивидуи. Кулминацијата на своето постоење се случува со отворањето на новиот продажен салон во Ист Гејт Мол. Ексклузивитет, раскош и урбаност од светски ранг, топлина и пријателски однос е она на што ќе наидете при вашето пазарење во секој од салоните на Диоптра.
Тајната на успехот и темелот на секоја надградба која ја воведува Диоптра во својата понуда потекнува од мотивацијата која е резултат на желбата да им помогне на луѓето да имаат трендовски, комфорен и совршен вид.