Cosmo - East Gate Mall

Homepage > Marka > Cosmo

Cosmo

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.cosmotinex.com.mk/

Kontakto:

070/251-741

Mediat sociale:

Cosmo është një zinxhir parfumesh si pjesë e kompanisë Tinex MT, e cila ofron një gamë të gjerë të produkteve më aktuale nga markat e njohura për kozmetikë dhe bukuri. Cosmo është një dyqan unik bukurie në qytet ku në një sipërfaqe prej 300 m2 disponon mbi 15,000 produkte nga kategori të ndryshme si aroma të rafinuara nga markat ekskluzive Niche, parfume, kozmetikë natyrale dhe organike, kozmetikë selektive dhe dekorative nga më të famshmet në botë. shtëpi kozmetike dhe dizajner ekskluziv nga Spanja dhe Italia nga markat Alcozer & J, Daniel Espinosa, Biba, Gregio, Silvex dhe të tjerë.