Beo Sport / BS Fashion - East Gate Mall
Kthehu

Beo Sport / BS Fashion

Hapur çdo ditë

Kati

01

Mediat sociale:

BEOSPORT
Beosport është një zinxhir dyqanesh me pakicë, i vendosur në vendet më tërheqëse qendrore në të gjitha qytetet kryesore të rajonit. Të gjitha dyqanet multibrand janë të vendosura në qendra tregtare të mëdha dhe zona të famshme tregtare. Beosport ju ofron veshje dhe këpucë për rrugë dhe për raste të caktuara nga markat e famshme botërore Alpha Industries, Billabong, O’Neill, Quiksilver, Roxy, si dhe veshje dhe pajisje sportive nga markat kryesore Atomic, Burton, Kjus, Leki, Reusch, Salomon, Sp., The North Face, Wilson dhe shumë të tjerë.

BS BEOSPORT
BS Beosport është një zinxhir dyqanesh me pakicë të vendosura në vendet më tërheqëse, qendrore në të gjitha qytetet kryesore të rajonit. Të gjitha dyqanet multibrand janë në qendrat e mëdha dhe zonat e famshme tregtare. BS Beosport ju ofron veshjet dhe këpucët e modës urbane nga markat e famshme botërore: Pepe Jeans London, Pepe Jeans Footwear, G-Star RAW, Superdry, Garcia, EMU Australia dhe shumë të tjera.