B WATCH - East Gate Mall
Kthehu

B WATCH

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.bwatch.com.mk

Mediat sociale:

B-Watch 1920: Histori e cila vazhdon për tu treguar
Dëshira e frymezuar nga ana i një njeriu për ta mësuar zanatin e orartorisë,ka filluar që nga rrugët e qytetit Strumicë , Çarshis të vjeter të Shkupit , ku be-watch është histori që tregojet dhe përhapet në qytetet më të mëdha të Maqedonisë veriore.
Në vitin 1920 Stefan Sallxhiev vendos të behet orartor dhe pas tetë viteve e hapë dyqanin ne qytetin Strumicë.
Në vitin 1960 Dragan Sallxhiev vendosi të përparon me mendimet dhe pyetjet ( si? çka?) duke vazhduar ti ofron shërbimet e tij ne Çarshinë e vjetër të Shkupit.
Dyqani sod e sod është vend ku kryhen shërbimet e servisimit dhe shitja e prodhimeve , fillimi i historisë i quajtur B-watch 1920.
Pothuajse një shekull pas krijimit të idesë të parë , Emilija Bogoevska (Sallxhieva) dhe bashkëshorti i saj Vlladimir Bogoevski vazhdojnë me inspirimet e kësaj historie familjare e cila,zmadhohet ne kompani të suksesshme e ndërtiar me vlerë tradicionale ku në përditëshmëri vazhdon ti kënaq nevojat e njeriut modern.
Si distributer zyrtar të Casio,Esprit,Festina,Pierre Cardin,Calypso,Haribo,Daniel Klein,Swiss Military,Obaku,Cover,U.S.Polo Assn,Lotus ,Lotus aksesuare,Hirsch për Maqedoninë veriore , dyqanst të B-watch 1920 janë vende të cilat vazhdojn ti kënaqin nevojat e blerësit me prodhimet e brendeve .