Adidas - East Gate Mall

Homepage > Marka > Adidas

Adidas

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.sport-m.com.mk/

Kontakto:

078/268-749

Mediat sociale:

“Marka adidas ka një histori të gjatë dhe rrënjë të thella në sport. Portofoli i saj i gjerë dhe i larmishëm si në performancën sportive ashtu edhe në kategoritë e frymëzuara nga sportet varion nga sportet kryesore globale deri tek ngjarjet kryesore rajonale dhe kultura lokale e atleteve. Kjo i ka lejuar Adidas të kapërcejë kulturat dhe bëhet një nga markat më të njohura, më të besueshme dhe më ikonike si brenda ashtu edhe jashtë terrenit të sportit.
Çelësi i suksesit dhe realizimit të strategjisë sonë ‘Own the Game’ janë njerëzit dhe kultura jonë. Ata gjallërojnë identitetin tonë, të përcaktuar nga qëllimi, misioni dhe qëndrimi ynë.
Gjithçka që bëjmë është e rrënjosur në sport. Sporti po luan një rol gjithnjë e më të rëndësishëm për gjithnjë e më shumë njerëz, brenda dhe jashtë terrenit. Ai është thelbësor për çdo kulturë dhe shoqëri dhe është themeli i shëndetit dhe lumturisë sonë. Qëllimi ynë, “Nëpërmjet sportit, ne kemi fuqinë për të ndryshuar jetën”, është mënyra se si e drejtojmë kompaninë tonë, si punojmë me partnerët tanë, si i krijojmë produktet tona dhe si angazhohemi me klientët tanë. Ne do të përpiqemi gjithmonë të zgjerojmë kufijtë e potencialit njerëzor, të përfshijmë dhe bashkojmë njerëzit në sport dhe të krijojmë një botë më të qëndrueshme.