ПРИСТАП И ПАРКИНГ - East Gate Mall

Услуги

ПРИСТАП И ПАРКИНГ

ПРИСТАП И ПАРКИНГ

Безбеден паркинг простор со 4 влеза и 2000 места за паркирање. Достапна е мобилна апликација за ориентација за паркирање.

ПАМЕТЕН ПАРКИНГ

Не можете да се сетите каде сте го паркирале автомобилот? Преземете ја мобилната апликација Ист Гејт Мол и пронајдете го вашиот автомобил или проверете колку слободни места има на располагање.

ПРИСТАП со инвалидска количка

Сите влезови во трговскиот центар се достапни со инвалидска количка.

АВТОПЕРАЛНА

Мега Ауто Партс го претставува "Mega Wash" Обезбедувајќи широк спектар на услуги за миење автомобили. Можете да најдете "Mega Wash" на ниво -2.

УСЛУГИ ЗА АВТОМОБИЛИ

Посетете ги проверувачите на автосервис на ниво -2 и ниво -1

Бесплатна Wi-Fi услуга!