Express manicure - East Gate Mall

Homepage > Marka > Express manicure

Express manicure

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

+38970257007

Mediat sociale:

Mirësevini në MANIKURIN e parë EXPRESS në qytetin tonë, ku stili dhe koha juaj e çmuar janë të parat!
Emri “EXPRESS MANICURE” përdoret për një manikyr të shpejtë, i cili nuk kërkon asnjë takim dhe organizim paraprak të kohës!
Ne e morëm idenë nga të gjitha qytetet evropiane, ku kjo funksionon në mënyrë perfekte!
Është një shërbim i thjeshtë i kujdesit për thonjët që synon ata që kërkojnë një trajtim të shpejtë por rinovues të thonjëve.
Në 30 minuta, thonjët tuaj do të formësohen saktësisht, kutikulat do të hiqen mjeshtërisht dhe do të aplikohet manikyri i zgjedhur me gell. Fokusi është te efikasiteti pa kompromentuar përfundimin e lëmuar, duke e bërë këtë shërbim të përsosur për individët me orare të ngarkuara që ende dëshirojnë thonjët e mirëmbajtur dhe me stil.

Gjithmonë fleksibël dhe i përshtatshëm për dëshirat tuaja!

Në kioskën tonë mund të gjeni edhe markën e njohur polake të thonjëve “NEONAIL”.
Një markë që mbulon një gamë të gjerë produktesh për artin profesional të thonjëve, por edhe produkte për kujdesin e përditshëm të duarve dhe këmbëve.
“NEONAIL”, një markë ku sofistikimi përzihet me stilin, dhe produktet janë të punuara me kujdes dhe të bazuara në cilësi dhe inovacion, duke ndjekur trendet më të fundit botërore!