Express manicure - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Express manicure

Express manicure

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

+38970257007

Социјални мрежи:

Добредојдовте во првиот ЕКСПРЕС МАНИКИР во нашиот град, каде што вашиот стил и скапоцено време се на прво место!
Називот “ EXPRESS MANICURE” се користи за брз маникир, за кој не треба никакви закажувања и претходно организирање на време!
Идејата ја црпевме од сите Европски градови, каде ова функционира перфектно!
Тоа е рационализирана услуга за нега на нокти наменета за оние кои бараат брз, но подмладувачки третман на ноктите. За 30 минути вашите нокти ќе бидат прецизно обликувани, кутикулите уредно отстранети, а избраниот гел лак нанесен. Фокусот е на ефикасноста, без да се загрози полираниот финиш, правејки ја оваа услуга совршена за поединци со густ распоред на обврски, кои сеуште копнеат за добро одржувани и стилски нокти.
Секогаш флексибилни и прилагодливи на вашите желби!

На нашиот киоск можете да го најдете и добро познатиот полски бренд за нокти “NEONAIL”.
Бренд кој покрива широк спектар на производи за професионална изработка на нокти, но и производи за секојдневна нега на раце и стапала.
“NEONAIL”, бренд каде софистицираноста се вклопува со стилот, а производите се внимателно изработени и во нив се втемелени клалитетот и иновациите, следејки ги последните светски трендови!