E-Cian - East Gate Mall

Homepage > Marka > E-Cian

E-Cian

24/7

Kati

-1

Kontakto:

072227221

Mediat sociale:

Sa e lehtë dhe e përshtatshme është të jeni në gjendje të rimbushni bateritë e makinës suaj elektrike në vendin tuaj të preferuar të blerjes? Ju mund të planifikoni karikimin e makinës suaj elektrike, të bëni një pagesë online dhe të kurseni kohë duke u argëtuar në parkingun e jashtëm të qendrës tregtare në anën jugore afër bulevardit Goce Delçev.

Nëse keni pasur vështirësi për të karikuar makinën tuaj elektrike deri më tani në zonën e qytetit, më në fund mund të gjeni një zgjidhje në qendrën tuaj tregtare të preferuar.

Nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë apo më e lehtë për të karikuar makinat elektrike falë një zgjidhje të sofistikuar në internet që është e aksesueshme në App Store dhe Google Play. Ka dy karikues, secili me fuqi të shumta karikimi për karikim të ngadaltë, të shpejtë dhe ultra të shpejtë.

Merrni aplikacionin nga lidhjet më poshtë, filloni karikimin dhe shijoni në restorantin tuaj të preferuar ose vendndodhjen e shitjes me pakicë, ndërkohë që makina juaj ngarkon bateritë për ju, për të përzënë kilometra të reja të jashtëzakonshme.

Shkarko nga AppStore: Së shpejti S
hkarkoni nga Google PlayStore: LINK