E-Cian - East Gate Mall

Почетна > Брендови > E-Cian

E-Cian

24/7

Спрат:

-1

Телефон:

072227221

Социјални мрежи:

Колку е добро кога на твоето омилено шопинг место можеш да ги наполниш батериите на твоето електрично возило, нели? На надворшениот паркинг на молот, на јужната страна веднаш до булеварот Гоце Делчев, можеш да наполниш твоето електрично возило, да платиш онлајн и да заштедиш време додека уживаш.

Доколку до сега полнењето на твојот електричен автомобил ти беше главоболка, отсега за тој проблем имаш решение во твојот омилен шопинг мол.

Целосно онлајн решение достапно на AppStore и на Google Play, полнењето на електричните автомобили никогаш не било полесно и попрактично. Два полначи, со неколку различни моќи на полнење за бавно, брзо или супер брзо полнење.

Преземи ја апликацијата на следните линкови, започни го твоето полнење и уживај во твојата омилена продавница или ресторан, додека твојот автомобил ги полни батериите за нови незаборавни километри.

Превземи од AppStore: Наскоро

Превземи од Google PlayStore: ЛИНК