Cinebox - East Gate Mall

Homepage > Marka > Cinebox

Cinebox

Hapur çdo ditë

Kati

01

Mediat sociale:

CINEBOX VR është stimuluesi më i mirë virtual 9D që ju ofron përmbajtje emocionuese për çdo moshë me një përzgjedhje të madhe filmash dhe lojërash duke filluar nga 3 vjeç me përmbajtje për fëmijë, për adoleshentët përmbajtje aventure, horror apo interaktive dhe në fund për më të rriturit me përmbajtje adrenalin.

CINEBOX VR është një pionier për 9D dhe është marka e parë në Maqedoni që ofron kënaqësi 9D dhe 360 gradë së bashku me efekte të tjera që në të vërtetë përfaqësojnë atë realitet virtual 9D që ju garantohet të shijoni.

CINEBOX VR është një vend ku mund të ndiheni sikur jeni në të ardhmen për herë të parë. 9D VR është aktualisht gjëja më e re dhe më e popullarizuar në botë që gjen përdorim të përditshëm në të gjitha fushat si argëtimi, mjekësia, industria e aviacionit dhe shumë të tjera.

Vizitoni CINEBOX dhe ne ju ofrojmë kënaqësi të plotë me përzgjedhjen tonë të madhe të seksioneve argëtuese dhe të mbushura me adrenalinë me efekte 9D.