Cinebox - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Cinebox

Cinebox

Отворено секој ден

Спрат:

01

Социјални мрежи:

CINEBOX VR е најдобриот виртуелен стимулатор 9D кој ви нуди возбудлива содржина за секоја возраст со голем избор на филмови и игри почнувајќи од 3 годишна возраст со детската содржина, за тинејџерите авантуристичка , хорор или интерактивна содржина и за крај највозрасните со адреналисни содржини .

CINEBOX VR е пионир за 9D и е првиот бренд во Македонија која нуди 9D и 360 степени уживање заедно со останатите ефекти кои всушност ја претставуваат таа 9D виртуелна реалност во која загарантирано ќе уживате .

CINEBOX VR е место каде за првпат може да се почуствувате како да сте во иднината. 9D VR моментално е најновото и најпопуларното нешто во светот која секојдневно наоѓа примена во сите области како забавниот дел, медицината, авио индустријата и многу други.

Посетете го CINEBOX а ние ви нудиме потполно уживање со нашиот голем избор на забавен и адреналински дел со 9D ефектити.