3х3 Football - East Gate Mall
?>

3х3 Football

image of the store

Bëhuni gati dhe shënoni në kalendarët tuaj këtë ngjarje emocionuese sportive urbane, e cila është vendosur të ridefinojë argëtimin sportiv në qytetin tonë.

3×3 Macedonia dhe East Gate Mall janë krenarë të prezantojnë 3×3 Football i cili do të mbahet nga data 6 deri më 8 tetor.

Paraqiteni treshen e lagjes suaj!

Aplikoni këtu

Veproni shpejt! Regjistrimet e ekipeve ndahen sipas parimit ‘i pari vjen, i pari shërbehet’.

Të gjithë pjesëmarrësit duhet të jenë mbi 18 vjeç ose më të vjetër, me çfarë sigurohet një mjedis i pjekur dhe konkurrues.

Ja çfarë mund të prisni:
• Një fond të madh çmimesh!
• Shumë surpriza për publikun!