Early Christmas Shopping - East Gate Mall
?>

Early Christmas Shopping

image of the store

East Gate Mall hap dyert për të gjithë adhuruesit e modës nga ora 9 e mëngjesit.

Ju presim më 26 dhjetor për blerjet e hershme të Krishtlindjeve në dyqanet dhe markat tuaja të preferuara. Rifreskojeni garderobën tuaj dimërore me rroba në zbritje.

Shihemi në qendrën tregtare!

East Gate Mall – destinacioni juaj përfundimtar me një ndalesë!

Shikoni listën e plotë të zbritjeve këtu: