3х3 Football - East Gate Mall
?>

3х3 Football

image of the store

Подгответе се и обележите ги вашите календари за овој возбудлив урбан спортски настан, што треба да ја редефинира спортската забава во нашиот град.

3×3 Macedonia и East Gate Mall со гордост го претставуваат 3х3 Football  кој ќе се одржи од 6-ти до 8-ми октомври.

Пријави ја твојата маалска тројка!

Пријавете се тука

Дејствувајте брзо! Регистрациите на тимовите се доделуваат по принципот „прв дојден, прв услужен“.

Сите учесници мора да бидат на возраст од над 18 години или постари, со што се обезбедува зрела и конкурентна средина.

Еве што можете да очекувате:

  • Голем нагреден фонд!
  • Многу изненадувања за публиката!