Usta Donerci - East Gate Mall
Kthehu

Usta Donerci

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

02/3167-988

"Në vitin 2013, Usta Dönerci u themelua nga TAB Gıda. Duke krijuar markën tregtare Usta Dönerci duke ndërthurur përvojën 20 vjeçare nga mjeshtrit e industrisë. Usta Dönerci synon t'u ofrojë konsumatorëve shijen më të mirë të produktit në vetëm 3 minuta, duke kombinuar qasjen, çmimet e arsyeshme dhe cilësinë më të lartë. Shija unike e Usta Dönerci vjen nga përbërësit e zgjedhur me kujdes dhe ekipi me përvojë i funksionimit. TAB GIDA, përgatit produkte në kushte të larta higjienike, ofron gjithmonë dhe vetëm produkte të shijshme dhe varietete döner që përgatiten me materiale natyrale dhe pa aditivë. TAB GIDA, fton klientët e Usta Dönerci të përjetojnë traditat e shijeve mijëravjeçare të Anadollit dhe të shijojnë rritjen e varieteteve të shijeve të döner-it në formatin QSR."