Отворена нова ЗЕГИН аптека во East Gate Mall! - East Gate Mall
?>

Отворена нова ЗЕГИН аптека во East Gate Mall!

image of the store

Аптеката има модерен, современ, луксузен и уникатен изглед, а просторот нуди  висока фукционалност и лесен пристап до производите, со што потребите на купувачите се ставаат на прво место.

Како и во останатите аптеки на Зегин и аптеката во East Gate Mall ќе нуди широк избор на производи по најконкурентни цени. По повод отвoрањето на новата aптека ЗЕГИН за своите потрошувачи подготви голем број на специјални подароци и изненадувања, како и ексклузивни акции.