Adam's Shoes ka mbërritur në Mond - East Gate Mall
Kthehu

Adam’s Shoes ka mbërritur në Mond

image of the store

Mond mirëpriti një markë të re në dyqanin e tyre – Adam’s Shoes. Ejani dhe shikoni koleksionet e tyre të reja.

Shihemi në katin +01 në East Gate Mall.