InBody Analiza - East Gate Mall
?>

InBody Analiza

image of the store

Bëni një analizë të përbërjes së trupit me ndihmën e analizuesit profesional InBody.
Kjo është një nga metodat e avancuara diagnostikuese në mjekësinë sportive, klinike dhe shëndetësore.

Është mënyra më e shpejtë, më efikase dhe më e sigurt për të mësuar rreth gjendjes shëndetësore dhe për të vlerësuar gjendjen fizike.

56 parametrat e përbërjes së trupit për 5 segmente të trupit në 60 sekonda.

Kjo metodë është më e saktë se indeksi i masës trupore (BMI).

Analiza e përbërjes së trupit mund të tregojë me saktësi ndryshimet në masën dhjamore dhe masën muskulore të trupit.

Analiza e bioimpedancës së përbërjes së trupit:

operacionale
e sigurt
joinvazive
metodë diagnostikimi shumë informuese