Студентски оброци во East Gate Mall! - East Gate Mall
?>

Студентски оброци во East Gate Mall!

image of the store

Студентски оброци во East Gate Mall!

East Gate Mall во соработка со закупците во трговскиот центар специјално за студентите направија промотивно мени во одделот за самопослужување на храна и останатите угостителски објекти во центарот.

Овие понуди важат само за студентите кои имаат ко-брендирана студентска картичка за студентски оброк на Шпаркасе Банка.

Во следните објекти може да се искористат специјалните понуди наменети за студенти. Се што треба да направите е да напоменете дека сте корисник на ко-брендирана студентска картичка.

 • AMANTI pasta (локација: food court, прв кат)

Одбери паста – мала во комбинација со 12 различни соса.

 • DOMINOS pizza (локација: food court, прв кат)

Одбери парче пица + пијалак или седвич + пијалак или pizza rolls + пијалак.

 • GREEN SALAD (локација: food court, прв кат)

Пене макарони со бел сос, мексикански лут сос или кари сос.

 • KFC (локација: food court, прв кат)

Чизбургер + помфрит + Coca-Cola или Tornado twister + помфрит + Coca-Cola.

 • LEVANT (локација: food court, прв кат)

Крем супа со црвена леќа и домашно лепче или пилешка крем-сума со домашно лепче.

 • Spizzicoto (локација: food court, прв кат)

Одбери Сендвич + еспресо или тост + капучино.

 • PEKON bakery (локацијаниво -2)

Две лиснати + Coca-Cola или сендвич + Coca-Cola.

 • MIKEL COFFEE (локацијаприземје)

XL нутела кроасан + стандард макијато или капучино.

Chicken Bagel Sandwich + стандард еспресо.

Croissant Chicken Sandwich + стандард еспресо.

 • Tinex (локацијаниво -2)

Ориз + пилешко во кари.

Ориз + 1 колбас.

Ориз + копан со надкопан.

Грав + 1 колбас.

Пекарски Компир + пилешки стек.

Макарони болоњезе.

 • Donut Factory (локација: food court, прв кат)

Choco Крофна + Slushy

 • Baking bread (локација: food court, прв кат)

Classic Hotdog + помфрит

Classic Hamburger

Crispy Chicken

 • Chica Coffee (локација приземје, спроти H&M)

Крофна + еспресо

Крофна + капучино