Ushqime Studentore në East Gate Mall! - East Gate Mall
?>

Ushqime Studentore në East Gate Mall!

image of the store

Ushqime Studentore në East Gate Mall!

East Gate Mall në bashkëpunim me qiramarrësit në qendrën tregtare bënë një menu promocionale enkas për studentët në departamentin e vetë-shërbimit të ushqimit dhe ambienteve të tjera të hotelierisë në qendër.

Këto oferta janë të vlefshme vetëm për studentët që kanë një kartë ushqimi studentor të markës së bashkë-branduar të Sparkasse Bank.

Ofertat speciale të destinuara për studentët mund të përdoren në ambientet e mëposhtme. Gjithçka çfarë ju duhet të bëni është të përmendni se jeni përdorues i një karte studenti të bashkë-branduar.

·        AMANTI pasta (lokacioni: food court, kati i 1-rë)

Zgjidh pasta – kombinim i vogël me 12 salca të llojllojshme.

·        DOMINOS pizza (lokacioni: food court, kati i 1-rë)

Zgjidh një copë pizza + pije ose sandviç + pije ose pizza rolls + pije.

·        GREEN SALAD (lokacioni: food court, kati i 1-rë)

Makarona penne me salcë të bardhë, salcë djegëse meksikane ose salcë kerri.

·        KFC (lokacioni: food court, kati i 1-rë)

Çisburger + patate të skuqura + Coca-Cola ose Tornado twister + patate të skuqura + Coca-Cola.

·        LEVANT (lokacioni: food court, kati i parë)

Krem supë me thjerrëza të kuqe dhe simite shtëpi ose krem supë prej pule me simite shtëpie.

·        Spizzicoto (lokacioni: food court, kati i 1-rë)

Zgjidh sandviç + espresso ose tost + kapuçino.

·        PEKON bakery (lokacioni: niveli -2)

Dy kifle + Coca-Cola ose sandviç + Coca-Cola.

·        MIKEL COFFEE (lokacioni: kati përdhesë)

XL nutela kroasan + plus makiato ose kapuçino standarde.

Chicken Bagel Sandwich + espresso standarde.

Croissant Chicken Sandwich + espreso standarde. 

·        Tinex (lokacioni: niveli -2)

Oriz + pulë në kerri.

Oriz + 1 salsiçe.

Oriz + këmbë pule.

Fasule + 1 salsiçe.

Patate të pjekura + stek pule.

Makarona bolonjeze.

  • Donut Factory (lokacioni: food court, kati i 1-rë)

Donut me çokollatë Slushy

  • Baking bread (lokacioni: food court, kati i 1-rë)

Classic Hotdog + Patate të skuqura

Classic Hamburger

Crispy Chicken

  • Chica Coffee (lokacioni: kati përdhesë, e kundërt H&M)

Donut + espresso

Donut + kapuçino