Sach Pizza - East Gate Mall
Kthehu

Sach Pizza

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

072/321-114

"SACH LLC është themeluar në vitin 2009 dhe është një nga zinxhirët më të mëdhenj të picave në Kosovë. Me më shumë se 13 lokacione në dy vende, "Sach" është zgjeruar nga një markë picerie në një koncept hibrid të Sach Pizza dhe "Sach Caffé". Me ndihmën e një strategjie të integruar të marketingut, proceseve efikase dhe produkteve inovative, "Sach Pizza" dhe "Sach Caffé" janë bërë një vend i preferuar për komunitetet vendore dhe ndërkombëtare. "SACH LLC" është e përkushtuar të revolucionarizojë vazhdimisht përvojën e klientit dhe lidershipin e tregut në Kosovë dhe më gjerë, qofshin ato sanduiçe ikonike, pica të pjekura me drur, salcë firmato, brumë i freskët origjinal, mbushje apo edhe teknologjia inovative, "Sach" investon në sjelljen e përbërësve më të freskët dhe më të mirë për t'u sjellë klientëve të vet ushqimet më të shijshme."