Sach Pizza - East Gate Mall
Назад

Sach Pizza

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

072/321-114

"SACH L.L.C" е основан во 2009 година и е еден од најголемите ланци за пица во Косово. Со повеќе од 13 локации во две земји, "Sach" се прошири од една марка пицерија до хибриден концепт на "Sach Pizza" и "Sach Caffé". Со помош на интегрирана маркетинг стратегија, ефикасни процеси и иновативни производи, "Sach Pizza" и "Sach Caffé" станаа омилено место за локалните и меѓународните заедници. "SACH LLC" е посветена на постојано револуционизирање на искуството на клиентите и лидерството на пазарот во Косово, и пошироко. Без разлика дали се работи за иконски сендвичи, дрвени печени пици, сос со потпис, оригинално свежо тесто, додатоци или дури и иновативна технологија,"Sach" инвестира во донесување на најсвежите и најдобри состојки за да ги донесе своите клиенти највкусни оброци