Markt - East Gate Mall
Kthehu

Markt

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.markt.mk/

Kontakto:

070/750-238

Markt hap konceptin e tij të parë Markt coffee & more i cili do të ketë një ofertë të madhe sallatash dhe ushqimesh të tjera të shëndetshme të kripura dhe të ëmbla, të përshtatura për adhuruesit e fitnesit dhe zakoneve të shëndetshme të jetës, të gjitha të pasuruara me një aromë të mrekullueshme kafeje.