Markt - East Gate Mall
Назад

Markt

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.markt.mk/

Телефон:

070/750-238

Markt го отвара својот прв Markt coffee&more концепт во кој ќе има огромна понуда на салати и други здрави солени и слатки оброци, прилагодени за љубителите на фитнесот и на здравите животни навики, а се тоа збогатено со одлична арома на кафе.