Njhuni me Patrulla e Putrave - East Gate Mall
?>

Njhuni me Patrulla e Putrave

image of the store

Patrulla e Putrave vjen në East Gate Mall që nga data 31 Mars dhe do të qëndrojë për të na argëtuar deri më 17 Prill. Ejani dhe takoni Ryder, Marshall dhe Chase, si dhe stacionet e tyre të punës dhe punëtoritë krijuese, ndërsa më të vegjlit do të mësojnë detyrat e Patrullës së Putrave.

Të udhëhequr nga dhjetëvjeçari Ryder, të vegjlit e PAW Patrol janë “qen të shpëtimit – në stërvitje e sipër”. Çdo qenush frymëzohet nga një profesion i jetës reale si zjarrfikës ose punëtor ndërtimi. Kur do të shfaqen telashet në Adventure Bay “Gjiri i Aventurave”, ata janë atje për të shpëtuar ditën! Pavarësisht nëse është një mace në një pemë ose një tren i dalë nga binarët, gjithmonë gjejnë një mënyrë për të ndihmuar ata që kanë nevojë.

Ejani në East Gate Mall dhe bëhuni anëtar i Patrullës së Putrave!

“Meet and greet” – Njoftimi me Paw Patrol do të bëhet në periudhat e mëposhtme kohore:

Të martën dhe të enjten nga ora 18:00,

Të shtunën dhe të dielën nga ora 13:00 dhe 18:00.

Për të marrë pjesë në punëtori, kërkohet regjistrim paraprak në numrat e telefonit:

071 381 454

ose përmes rrjeteve sociale të East Gate Mall në Facebook dhe Instagram.