Pazari i vitit të ri - East Gate Mall
?>

Pazari i vitit të ri

image of the store

Edhe këtë vit në qendrën tregtare East Gate Mall do të organizohet Bazari i Vitit të Ri. Këtë herë Bazari do të jetë përballë hyrjes kryesore të rrugës. Bellasica.

Nga data 22 deri në 31 dhjetor do të argëtohemi me shumë muzikë, ushqim dhe pije fantastike, si dhe argëtim për të gjithë.

E premte, 22 dhjetor 18:00 – Shfaqje për fëmijë – “Rudolfi dhe Elfi” 19:00 – Kori i fëmijëve 20:00 – ABBA Tribute Band

E shtunë, 23 dhjetor 13:00 – Shfaqje për fëmijë – “Dymbëdhjetë dhurata” 14:30 – Kori i fëmijëve 18:00 – DJ Grinch 20:00 – Beni Non Stop

E diel, 24 dhjetor 13:00 – Shfaqje për fëmijë – “Valixhja e Babagjyshit” 14:30 – Kori i fëmijëve 17:00 – DJ Grinch

E premte, 29 dhjetor 18:00 – DJ Grinch 20:00 – Igor Xhambazov dhe Guru Hare

E shtunë, 30 dhjetor 13:00 – Shfaqje për fëmijë – “Dhuratat e Vitit të Ri” 14:30 – Kori i fëmijëve 18:00 – DJ Grinch 20:00 – Dario dhe Mig-21

E diel, 31 dhjetor 13:00 – Kuku Lele 14:00 – DJ Grinch