Новогодишен базар - East Gate Mall
?>

Новогодишен базар

image of the store

И оваа година во трговскиот центар Ист Гејт Мол ќе се случува новогодишен базар. Овојпат, базарот ќе биде пред главниот влез на платпото на ул. Беласица.

Од 22 до 31 декември ќе се забавуваме со многу музика, убава храна и пијалоци и забава за секого.

Петок, 22 декември 18:00 – Детска претстава – “Рудолф и Елф” 19:00 – Детски хор 20:00 – ABBA Tribute Band

Сабота, 23 декември 13:00 – Детска претстава – “Дванаесет подароци” 14:30 – Детски хор 18:00 – DJ Grinch 20:00 – Бени Нон Стоп

Недела, 24 декември 13:00 – Детска претстава – “Куферчето на Дедо Мраз” 14:30 – Детски хор 17:00 – DJ Grinch

Петок, 29 декември 18:00 – DJ Grinch 20:00 – Игор Џамбазов и Гуру Харе

Сабота, 30 декември 13:00 – Детска претстава – “Новогодишни подароци” 14:30 – Детски хор 18:00 – DJ Grinch 20:00 – Дарио и Миг-21

Недела, 31 декември 13:00 – Куку Леле 14:00 – DJ Grinch