Late Night Shopping - East Gate Mall
?>

Late Night Shopping

image of the store

E zgjasim orarin e punës deri në mesnatë të 22 korrikut, duke ju dhënë mundësinë të shfrytëzoni zbritjet e pabesueshme deri në 70% të rrobave tuaja të preferuara, pajisjeve elektronike ose dekorit për shtëpitë tuaja. Ju pret një natë e veçantë për t’u mbajtur mend dhe një atmosferë energjike ju pret me xhonglerët, kukullarët, palaçot, pantomimë dhe shumë shfaqje të tjera magjike. Kënaquni dhe përfitoni sa më shumë nga ky Late Night Shopping në East Gate Mall.

Përfitoni nga zbritjet në dyqanet tuaja të preferuara.