Tritex - East Gate Mall

Homepage > Marka > Tritex

Tritex

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://triteks.mk/

Mediat sociale:

Marka Tritex është sinonim i atij grupi të synuar të konsumatorëve që preferojnë cilësinë kur bëhet fjalë për të brendshme dhe pizhame.

Në Tritex do të gjeni një gamë të gjerë produktesh pambuku për burra, gra, fëmijë dhe foshnja, përkatësisht: body, bluza, pantallona të shkurtra, boksiere, pizhame…

Kombinimi i materialeve natyrore dhe dizajni unik, i zgjedhur me kujdes, rezulton në copat më komode – dhe këto janë karakteristikat kryesore me të cilat kjo markë njihet në tregun vendas.