Тритекс - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Тритекс

Тритекс

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://triteks.mk/

Социјални мрежи:

Брендот Тритекс  е синоним  за онаа таргет  група на потрошувачи кои преферираат квалитет кога станува збор за долна облека и пижами.

Во Тритекс ќе најдете широк асортиман на памучни производи за мажи, жени, деца и бебиња, и тоа: боди, маици, слип, боксерки, пижами…

Комбинацијата на природни материјали и  уникатен, внимателно одбран дизајн,
резултира со максимално удобни парчиња – а тоа се главните обележја по кои овој бренд  е препознатлив на домашниот пазар.