Tom Tailor - East Gate Mall

Homepage > Marka > Tom Tailor

Tom Tailor

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.tom-tailor.store/mk

Kontakto:

075/342-597

Mediat sociale:

Tom T.
Burra dhe gra – çdo ditë pa mundim
Personalitet
Rritja ndihet më mirë në linjën tonë kryesore.
Autentike dhe moderne – pa humbur kontaktin.
TT është krijuar për momente reale dhe të lehta.

Cilësi dhe detaje
Fijet natyrale si pambuku, liri, leshi dhe viskoza ofrojnë rehati afatgjatë. Si materiali ashtu edhe punimi ndjekin të njëjtat standarde të larta. Ju mund ta shihni dhe ndjeni atë. TT prezanton detaje novatore – të tilla si fibra të ricikluara, përfundime të veçanta ose detaje sportive – në forma të besueshme. TT është gjithmonë i përshtatshëm.

Pamje dhe stil
TT kombinon pa mundim bazat e përjetshme me trendet e sotme. Gjithçka shkon së bashku natyrshëm. Ngjyra të bukura dhe shumë blu, përshtatje moderne, por komode. Pamje e lehtë, e rritur me pasion për cilësi të lartë dhe afatgjatë.”