Tom Tailor - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Tom Tailor

Tom Tailor

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.tom-tailor.store/mk

Телефон:

075/342-597

Социјални мрежи:

Том T.
Мажи и жени – секојдневен без напор
Личност
Растењето се чувствува најдобро во нашата главна линија.
Автентично и модерно – без губење на допир.
ТТ е направен за вистински и лесни моменти.

Квалитет и детали
Природните влакна како памук, лен, волна и вискоза обезбедуваат долготрајна удобност.
И материјалот и изработката ги следат истите високи стандарди.
Можете да го видите и почувствувате.
ТТ воведува иновативни детали – како што се рециклирани влакна, специјални завршни работи или спортски детали – во веродостојно обликувани форми.
ТТ е секогаш добро прилагоден.

Поглед и стил
ТТ без напор ги комбинира безвременските основи со денешните тенденции. Сe оди заедно природно. Убави бои и многу блуз, модерни, но удобни вклопувања. Без напор, возрасен изглед со страст за висок, долготраен квалитет.