Telekom - East Gate Mall

Homepage > Marka > Telekom

Telekom

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.telekom.mk

Mediat sociale:

Makedonski Telekom është operator lider i telekomunikacionit, pjesë e Grupacionit Dojçe Telekom që nga viti 2001. Kompania ofron shërbime për përdoruesit privatë dhe afaristë: shërbime zanore dhe të dhëna përmes rrjetit celular dhe fiks, rrjet, shërbime interneti, shërbime konvergjente, televizion digjital dhe zgjidhje të avancuara Cloud dhe TIK.

Makedonski Telekom u zhvillua dhe u pozicionua vetem në një kompani që e udhëheq digjitalizimin e shoqërisë dhe krijon vlera të qëndrueshme për të gjithë.