Solis silver - East Gate Mall

Homepage > Marka > Solis silver

Solis silver

Hapur çdo ditë

Kati

0 (приземје)

Faqe interneti

https://solissilver.com/

Kontakto:

076/445-215

Mediat sociale:

Një biznes i filluar nga pasioni për të bukurën të bartur në bizhuteri nga argjendi, për të qenë më pranë adhuruesve, po hedh hapa për zhvillim të mëtutjeshëm. Tani, për të qenë sa më afër konsumatorëve dhe të gjithë atyre që kanë mbetur të kënaqur nga puna e këtij brendi, por edhe atyre që do të jenë klientë në të ardhmen,  Solissilver ka pikën e shitjes në vendin më të frekuentuar në qytet, në East Gate Mall.

Të përkushtuar për realizimin e ideve dhe dëshirave të klientëve në një unazë, në një qafore, byzylyk apo mbajtës çelësash. Të gjitha nga argjendi i pastër 925. Solissilver, ngadalë por sigurt, pretendon të bëhet një simbol i modernes, të bukurës dhe stil jetese.