Solis silver - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Solis silver

Solis silver

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://solissilver.com/

Телефон:

076/445-215

Социјални мрежи:

Бизнис започнат од страста за убавината пренесена во сребрен накит, презема чекори за понатамошен развој, се со цел да биде поблиску до обожавателите. Сега, за да биде што поблиску до клиентите и сите оние кои биле задоволни од работата на овој бренд, но и до оние кои ќе бидат клиенти во иднина, Solissilver има продажно место на најфреквентното место во градот, во East Gate Mall.

Посветен е на реализација на идеите и желбите на клиентите преточен во прстен, ѓердан, нараквица или држач за клучеви. Сите од чисто сребро 925. Solissilver, полека но сигурно, стреми кон поставената цел – да станува симбол на модерното, убавото и пред се, начин на живеење.