Polleo Sport - East Gate Mall

Homepage > Marka > Polleo Sport

Polleo Sport

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://polleosport.mk/

Kontakto:

075/339-430

Mediat sociale:

“Polleo Sport është një lider rajonal dhe evropian në industrinë e pajisjeve të fitnesit dhe ushqimit të shëndetshëm për atletët, rekreativistët dhe njerëzit që kujdesen për shëndetin e tyre.
Vizioni i markës është të promovojë konceptin e një jetese të shëndetshme duke edukuar dhe rritur ndërgjegjësimin e njerëzve se sa e rëndësishme është një jetë aktive për një jetë cilësore.
Dyqanet Polleo Sport punësojnë staf me arsim të lartë, i cili, me këshillat e duhura dhe në kohë, do t’ju mundësojë të arrini qëllimet tuaja sportive ose personale.
Polleo Sport ka përzgjedhjen më të madhe të suplementeve sportive, ushqimeve bio dhe të shëndetshme, pajisjeve fitnesi – të gjitha në një vend, produkteve nga prodhuesit më të mirë në botë të suplementeve dhe pajisjeve si “Optimum Nutrition”, “Scitec Nutrition”, “QNT”, “My Protein”, “ME: FIRST”, “BSN”, “Garmin”, “Fitbit”, “Atleticore”, “Equa”, “Reebok”, “DC Comics”, “Under Armour”, “ZOE”, “TRX”… dhe shumë marka të tjera botërore.
Mbajtës i certifikatës prestigjioze të cilësisë “Superbrands”, si dhe etiketës “Green Superbrands” për një markë me ndërgjegjësim dhe përgjegjësi mjedisore shumë të zhvilluar.”