Polleo Sport - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Polleo Sport

Polleo Sport

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://polleosport.mk/

Телефон:

075/339-430

Социјални мрежи:

Polleo Sport е регионален и европски лидер во индустријата за фитнес опрема и здрава храна за спортисти, рекреативци и луѓе кои се грижат за сопственото здравје. Визија на брендот е промовирање на концептот за здрав живот преку едуцирање и подигнување на свеста кај луѓето за тоа колку е важен активниот живот за квалитетно живеење. Во продавниците на Polleo Sport работи високо едуциран персонал кој со правилен и навремен совет ќе овозможи побезбедно да ги достигнете вашите спортски или лични цели. Polleo Sport има најголем избор на спортска суплементација, био и здрава храна, фитнес опрема – сè на едно место, производи од најдобрите светски производители за суплементација и опрема како “Optimum Nutrition”, “Scitec Nutrition”, “QNT”, “My Protein”, “ME: FIRST”, “BSN”, “Garmin”, “Fitbit”, “Atleticore”, “Equa”, “Reebok”, “DC Comics”, “Under Armour”, “ZOE”, “TRX”… и уште многу други светски брендови. Носител е на престижниот сертификат за квалитет “Superbrands”, како и на “Green Superbrands” ознаката за бренд со високо развиена еколошка свест и одговорност.