Parfois - East Gate Mall

Homepage > Marka > Parfois

Parfois

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.parfois.com/en/mk/home/

Kontakto:

071/275-627

Pjesë të përzgjedhura me kujdes për sa i përket bizhuterive dhe materialeve të sofistikuara të veshjeve, “Parfois” sot konsiderohet si një nga markat e preferuara të aksesorëve të modës në vendin tonë dhe në botë. Krijuar në vitin 1994, ato ofrojnë një gamë produktesh krejtësisht të ndryshme dhe më e rëndësishmja, unike për vajzat me stil, në një mënyrë unike, që ato të mund të kompletojnë kombinimet e tyre për raste të ndryshme. Në East Gate Mall, Parfois vjen me një veshje krejtësisht të re, me një dyqan unik ku blerja e aksesorëve të modës do të paraqet gjithmonë një përvojë të veçantë.