Parfois - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Parfois

Parfois

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.parfois.com/en/mk/home/

Телефон:

071/275-627

Внимателно одбрани парчиња кога е накитот во прашање и софистицирани материјали кај облеката, “Parfois” денеска важи за еден од омилените брендови за модни додатоци кај нас и во светот. Создадени во 1994 – тата година, тие нудат една сосема поинаква и најважно од сè, уникатна палета на производи за стилските девојки на единствен начин да можат да ги комплетираат своите комбинации за различни пригоди. Во Ист Гејт Мол, “Parfois” доаѓа во сосема ново руво, со уникатна продавница во која шопингот на модни додатоци секогаш ќе биде посебно искуство.