Original Marines - East Gate Mall

Homepage > Marka > Original Marines

Original Marines

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://krs.mk/

Kontakto:

075/343-515

Mediat sociale:

E nisëm nga një bluzë e thjeshtë e bardhë.

Ne eksploruam stile të reja dhe arritëm në kontinente të reja. Në një periudhë dhjetë vjeçare, kemi hapur rreth 400 pika shitje midis dyqaneve të ekskluzivitetit dhe atyre të zotëruara në Itali dhe jashtë saj.U bëmë një markë e njohur.

Kemi nënshkruar marrëveshje licence me Warner Bros dhe Disney për më shumë kohë argëtuese me modelet tona.

Me kalimin e viteve, shumë fëmijë që janë rritur me veshje origjinale të marinës i kanë qëndruar besnikë markës dhe vazhduan që fëmijët e tyre të vishen në origjinale Marins.

Marines origjinale ekziston për fëmijë. Ata janë frymëzimi dhe forca jonë që na bëjnë të rritemi.

Bëjmë veshje të cilësisë së lartë për fëmijët tuaj, duke u kujdesur me dashuri për çdo detaj.

Origjinale Marinë. Thelbi italian.

Bëhu mirë, vishu origjinal.