Original Marines - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Original Marines

Original Marines

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://krs.mk/

Телефон:

075/343-515

Социјални мрежи:

Почнавме од едноставна бела маичка.

Истражувавме нови стилови и стигнавме до нови континенти. Во период од десет години, отворивме околу 400 продажни места помеѓу франшизирани и сопствени продавници во Италија и во странство. Станавме препознатлив бренд.

Потпишавме лиценцни договори со Warner Bros и Disney за повесели моменти со нашите дизајни.

Низ годините, многу деца пораснаа во облеката на Original Marines останаа верни на брендот и продолжија нивните деца да ги облакаат во Original Marines.

Original Marines  постои за децата. Тие се нашата инспирација и сила што не тера да растеме.

Изработуваме високо квалитетна облека за вашите деца, грижејќи се за секој детал со љубов.

Original Marines. Italian Essence.

Be well, dress Original!