Nu House&Friends - East Gate Mall

Homepage > Marka > Nu House&Friends

Nu House&Friends

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

077/988838

Mediat sociale:

Pancakes dhe ëmbëlsirat tuaja të preferuara tani janë në dispozicion në një vend të dytë! Provojeni dhe shikoni vetë pse petullat tona të shijshme, waffles dhe specialitete të tjera me Nutella kanë qenë numër një për 13 vjet!